Управління Держпраці у Миколаївській області розпочало застосування сучасного інтернет- інструменту популяризації знання – відеоблогу

18 лютого 2019

Відеоблог є формою веб-телебачення. У коротких відео посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області розповідатимуть про ризики, які можуть підстерігати працівників під час виконання трудових обов’язків та комплекс заходів, спрямованих на створення безпечних і нешкідливих умов праці.

Головною перевагою застосування зазначеного інструменту від традиційних освітніх заходів, таких як семінари, лекції, є створення освітнього середовища, у якому у користувача формується зацікавленість інформацією, виникає бажання дізнаватися більше.

Наразі, канал управління Держпраці у Миколаївській області відеохостингу YouTube поповнився новим каталогом: Електробезпека. У відео зазначеного каталогу коротко та інформативно надається освітня підтримка суб’єктам господарювання фахівцями управління Держпраці у Миколаївській області щодо актуальних питань забезпечення належної експлуатації електрогосподарства.