Результати спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком: нещасний випадок, що призвів до втрати життя працівника ТОВ «СГВП «Миколаївське», пов’язано з виробництвом

13 березня 2019

За результатами спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком комісією, утвореною  управлінням Держпраці у Миколаївській області, встановлено, що нещасний випадок з охоронцем ТОВ «СГВП «Миколаївське» стався у зв’язку із порушенням вимог інструкцій з охорони праці – організаційні причини.

У матеріалах  справи про нещасний випадок зі смертельним наслідком зазначається, що під час виконання трудових обов’язків чоловік, 1968р.н., допустив необережне поводження з електричним обігрівачем та легкозаймистими речовинами. У результаті необережних дій постраждалий отримав 90 % опіків тіла.

З метою недопущення нещасних випадків у майбутньому керівництво Товариства зобов’язано  провести позапланові інструктажі з питань охорони праці з працівниками та  довести до їх відома інформацію про причини та обставини нещасного випадку одного з  працівників, посилити контроль за додержання вимог пожежної безпеки, комісійно перевірити стан пожежної безпеки на об’єктах.