ПОВІДОМИТИ ПРО НЕЗАДЕКЛАРОВАНУ ПРАЦЮ

14 березня 2019

Управління Держпраці у Миколаївській області нагадує, що будь-який громадянин може залишити Повідомлення про незадекларовану працю на сайті Державної служби України з питань праці. Для цього потрібно заповнити форму, перейшовши за посиланням https://sites.google.com/view/undeclared-work

Доводимо до відома, що інформація надана у повідомленні про можливі факти використання незадекларованої праці не є електронним зверненням та не підлягає розгляду згідно з вимогами Закону України «Про звернення громадян». Вона використовується виключно з метою аналізу стану поширення незадекларованої праці та не підлягає розголошенню у разі проведення інспекційних відвідувань.

Додатково інформуємо, громадяни України мають право звернутися до Держпраці та її територіальних органів із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх трудових прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

Отже, звернення фізичної особи, стосовно якої порушено правила оформлення трудових відносин, оформлені належним чином і подані в установленому порядку до  управління Держпраці у Миколаївській області, підлягають обов’язковому прийняттю та розгляду.

Термін розгляду та надання відповіді становить  не більше одного місяця від дня  надходження звернення.

Вимоги щодо оформлення звернення можна знайти на сайті управління Держпраці  у Миколаївській області.

Прийом документів від громадян здійснюється за адресою управління Держпраці у Миколаївській області: вул.Маршала Василевського, 40/1, м.Миколаїв чи за електронною адресою 14mk@dsp.gov.ua.

Додаткову інформацію можна дізнатися  за телефоном (0512) 24-01-41.