Дізнавайтеся як попередити перегрівання організму під час роботи у спекотну погоду

20 червня 2019

У п’ятницю 21.06.2019 о 17.10 налаштовуйте ваші радіо приймачі на радіо FM 92. У цей час у прямому ефірі Українського радіо: Миколаїв головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці управління Держпраці у Миколаївській області Леся Бугас  розповість  які заходи необхідно здійснювати аби запобігти перегріванню організму при високій температурі повітря.

Висока температура повітря робить нестерпними умови праці працівників які працюють на відкритих майданчиках, зокрема у сферах будівництва, торгівлі тощо. Водночас, праця у літній період в умовах нагріваючого мікроклімату виробничих приміщень  призводить до швидкого погіршання здоров’я та зниження працездатності працівників.

Ви дізнаєтесь які прояви має перегрівання організму та які  джерела тепла, окрім сонячних променів, впливають на температуру виробничих приміщень. Фахівець розповість про заходи зниження  теплового навантаження при роботі в умовах нагріваючого мікроклімату, зокрема про індивідуальний та колективний захист, а також надасть настанови щодо надання першої допомоги.