Представникам Миколаївського вищого училища фізичної культури презентовано пам’ятку “вимоги безпеки під час застосування електрообігрівачів”

02 грудня 2019

Недопущення охолодження вихованців, у тому числі  після тренування, та  безпечну експлуатацію опалювальних електроприладів обговорювали посадові  особи Управління Держпраці у Миколаївській області з представниками   Миколаївського вищого училища фізичної культури під час зустрічі.

У розмові зазначалося, що зміна температури навколишнього середовища продовж  тижня з позначок +13 до  -5 вимагає постійних турбот щодо підтримання комфортних умов у приміщеннях  училища. Для забезпечення  теплом і комфортом учасників навчального процесу  можливе використання опалювальних електроприладів. Між тим, їх використання має  здійснюватися з додержанням жорстких вимог безпеки. Аби прагнення тепла не стало причиною пожежі чи  травм, спричинене дією електричного струму, варто використовувати якісні електрообігрівачі, оснащені функцією автоматичного відключення.

Презентуючи пам’ятку щодо вимог безпеки під час застосування електрообігрівачів, заступник начальника відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Миколаївській області Валерій Брижатий наводив приклади та пояснював можливі загрози неналежної експлуатації приладів.

Учасники зустрічі домовилися про поширення інформаційної пам’ятки серед викладачів та студентів, а також налаштування контролю за безпечною експлуатацією електрообігрівачів.