Дізнавайтеся про заходи профілактики коронавірусу у теле – та радіо- ефірах телеканалу «ТАК TV»

12 березня 2020

Управління Держпраці у Миколаївській області та Миколаївський телеканал «Так TV» об’єднали зусилля у напрямку донесення інформації про заходи профілактики інфікування коронавірусом COVІD-19.

Під час бесіди з ведучою передачі «Відкрита студія» головний держаний інспектор відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Миколаївській області Юлія Пономарьова повідомила про заходи, які реалізуються Управлінням Держпраці у Миколаївській області у напрямку поширення інформації про загрозу зараження на коронавірус та профілактику захворювання.

У процесі розмови акценти було поставлено на важливість дотримання особистої гієни працівниками, надано рекомендації як убезпечити себе від зараження.

Оскільки наразі тема профілактики зараження є доволі актуальною для суспільства, Миколаївський телеканал «Так TV» підтримав Управління Держпраці у Миколаївській області у напрямку поширення інформації про заходи профілактики інфікування коронавірусом COVІD-19 – запис передачі поставлено у теле- та радіо- ефіри «Так TV» з 07 по 10 березня 2020 року з кратнісю 2 рази на день.

Додатково: трансляції буде продовжено з наступного тижня.

Здійснюйте профілактику  та не хворійте!