Визначення переможців фіналу конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей» переноситься

31 березня 2020

У зв’язку із запровадженням на всій території України режиму надзвичайної ситуації на 30 днів і продовження карантину до 24 квітня 2020 року проведення фіналу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (далі – Конкурс)  відстрочується. Визначення переможців відбудеться після повного скасування карантину та відновлення роботи підприємств. Зазначене рішення прийняв організатор конкурсу  ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці».

Зазначимо, що у 2020 році  Конкурс, який проводиться за  підтримки Державної служби України з питань праці, Головних управлінь (Управлінь) Держпраці та інших підприємств, установ, організацій та який  присвячений Дню охорони праці в Україні, проводиться удев’яте. Відповідно до Положення визначення переможців фіналу Конкурсу мало відбутися не пізніше ніж 31 березня, а урочисте нагородження переможців – до 28 квітня.

Інформація про переможців фіналу Конкурсу та проведення урочистих заходів буде оприлюднена на сайті Управління Держпраці у Миколаївській області.