Відео презентація «Засоби безпеки бережуть життя пожежника»

04 травня 2020

Вогонь загрожує людям від часу його появи на Землі, й протягом тисячоліть люди намагаються знайти захист від нього.  У 2020 році Житомирська, Київська області стикнулися з надзвичайним випробування – приборканням спустошливіших пожеж. Полум’я не тільки перетворило на попіл великі площі лісових масивів, а й знищило  окремі будинки та селища.

Станом на 04 травня 2020 до гасіння пожеж на території Житомирської області залучено 207 осіб та 52 одиниці техніки, з них від ДСНС 65 осіб особового складу та 23 одиниці техніки, на території Київської області  – 210 осіб та 72 одиниці техніки, з них від ДСНС 146 осіб особового складу та 44 одиниці техніки.

Управління Держпраці у Миколаївській області в рамках заходів до Всесвітнього  дня охорони праці, який відзначається щороку 28 квітня, та з нагоди Міжнародного дня пожежника, який відзначається щороку 04 травня, підготувало відео презентацію дитячих малюнків учасників конкурсу «Охорона праці очима дітей».

  У відео презентацію увійшли роботи авторів, які містять  слогани, що  привертають увагу до додержання вимог безпеки під час трудової діяльності пожежників   та на засоби захисту людей, від праці яких залежить порятунок населення і збереження матеріальних цінностей від нищівного полум’я.