На ФГ «Нектар» визначено пріоритетні напрямки діяльності у сфері праці

29 липня 2020

Інспектори праці Управління Держпраці у Миколаївській області щоденно відвідують суб’єкти господарювання з метою надання консультацій та роз’яснень з питань трудового законодавства, організації безпечних умов праці, у тому числі епідеміологічних заходів.

Так, під час  візиту на ФГ «Нектар» посадові особи Управління розглянули питання стосовно недопущення використання незадекларованої праці. Під час обговорення відзначено, що офіційного працевлаштований громадянин має право на гідні і безпечні умови праці, регулярну виплату заробітної плати не нижче мінімальної, страхування на випадок тимчасової втрати працездатності, безробіття та нещасного випадку на виробництві, офіційні відпустки.

Представникам  підприємства надано рекомендації щодо безпечного виконання робіт за окремими  виробничими процесами,  пояснено умови здобуття права на виконання робіт та експлуатацію обладнання, машин, механізмів підвищеної небезпеки, зауважено на  організацію  роботи на відкритих майданчиках при підвищенні температури навколишнього середовища вище 28˚С.

Посадовцями повідомлено про основні шляхи зараження коронавірусом та ознайомлено з методиками профілактики Covid 19 на робочих місцях.