До Управління Держпраці надійшов перший малюнок на участь у конкурсі «Охорона праці очима дітей» – 2021

02 грудня 2020

Малюнок Миндру Івана, учня опорного навчального закладу Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області,  став першою роботою, яка надійшла до Управління Держпраці у Миколаївській області в рамках Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей» -2021.

За словами художнього керівника, 10-річний хлопець дуже обдарований. Він здібний  не лише у малюванні, а й у математиці. Свою роботу Іван назвав «Хто про охорону праці дбає – той ніколи не страждає!». Питання охорони праці, висвітлені у роботі, хлопець опрацьовував з родиною. У родині Миндру  5 дітей. Батько працює у відділені ТОВ «Укртелеком», мати займається домашнім господарством та турбується про дітей. Іван найменша дитина у родині.

Нагадаємо, що метою проведення Конкурсу є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці.

Участь у конкурсі беруть роботи учнів навчальних закладів віком  від 6 до 18 років.

Малюнки учасників Конкурсу з Миколаївщини приймаються до 15 лютого 2021 року за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області, а саме: вул.Маршала Василевського, 40/1, м. Миколаїв, поштовий індекс 54003.