Посадові особи Управління Держпраці у Миколаївській області передали вихованцям КЗ “Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей” подарунки до свята святого Миколая

18 грудня 2020

Справжнє диво для дітлахів підготували посадові особи Управління Держпраці у Миколаївській області. Напередодні свята стятого Миколая, 18 грудня 2020 року, посадові особи Управління Держпраці у Миколаївській області привезли для вихованців   КЗ “Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей” Миколаївської міської ради солодкі подарунки та фрукти.

У попередні роки подарунки, з настановами та привітанням,  діти отримували безпосередньо від керівництва Управління Держпраці. У поточному році цьому завадив карантин. У закладі дотримуються карантинних обмежень, тож відвідувачів не пускають. Між тим, це не стало перепоною для посадових осіб Управління, щоб подарувати  дітлахам відчуття радості  від свята.

«Які б не були виклики сьогодення діти мають відчувати захист дорослих, їх любов та тепло. Діти мають відчувати, що вони потрібні. Вони мають вірити в дива. Віра в те, що  в житті все можливе – це стартова складова будь-якого великого успіху», – Юрій Козловський, начальник Управління Держпраці у Миколаївській області.