Управління Держпраці у Миколаївській області продовжує інформувати підприємців про переваги належного оформлення трудових відносин: локація Центральний ринок та комплекс торговельних павільйонів на 3 Слобідській м.Миколаєва

02 березня 2021

01-02 березня 2021 року близько 200 осіб, трудова діяльність яких пов’язана з торгівлею продовольчими та господарськими товарами на Центральному  ринку  та комплексі торговельних павільйонів на 3 Слобідській м.Миколаєва, дізналися про всі переваги задекларованої праці.

Проведення заходів інформування організовано Управлінням Держпраці у Миколаївській області в рамках реалізації Плану заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік.

Представники торгівлі дізналися  про позитивні чинники від належного оформлених трудових відносин, розвіяли міфи про безкарність порушників законодавства про працю, з’ясували  трудові гарантії, які  має забезпечити роботодавець відповідно до певної категорії працівників, отримали рекомендації щодо забезпечення дотримання прав та обов’язків кожної сторони трудового договору.

Окремо під час спілкування посадові особи Управління Держпраці розповідали  про зміни, які відбуваються у сфері законодавства про працю, та пояснювали, як вони реалізуються на практиці.

На об’єктах торгівлі поширено  буклети Управління Держпраці з інформацією про порядок укладання трудового договору,  документи, які має надавати працівник та які заборонено вимагати роботодавцю під час працевлаштування.