На ПАТ «ЛАКТАЛІС-МИКОЛАЇВ» стартувала перевірка Держпраці

09 березня 2021

09 березні 2021 року на ПАТ «ЛАКТАЛІС-МИКОЛАЇВ»   розпочалась планова перевірка додержання вимог законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці.

«Посадові особи оцінять комплекс заходів, які вживаються на підприємстві з метою недопущення нещасних випадків та аварій, пов’язаних з виробництвом. В рамках заходу  будуть досліджені питання, пов’язані з безпечною експлуатацією електрогосподарства,  дотриманням належного стану обладнання,  забезпеченням працівників засобами індивідуального захисту, проведенням навчання з питань охорони праці та медичних оглядів працівників, наявністю дозвільних документів щодо  безпечного виконання робіт та експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки», –  повідомив на початку заходу начальник відділу нагляду в АПК та СКС  Управління Держпраці у Миколаївській області Володимир Мирян.

Представників структурних підрозділів підприємства було запрошено до створення конструктивної взаємодії, завдяки якій захід контролю не вплине на звичний ритм ведення господарської діяльності.

Перевірка на підприємстві триватиме продовж 10 робочих днів.

Зауважимо, що заходи контролю Держпраці є способом попередження виробничих ризиків, що досягається завдяки  підвищенню обґрунтованості підготовки та реалізації управлінських рішень.