Подарунки прямують до переможців та учасників конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей» Миколаївщини

20 квітня 2021

Управління Держпраці у Миколаївській області вітає учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» Миколаївщини та повідомляє, що переможці та автори, малюнки  яких  мотивують до дотримання безпечних методів роботи, вже скоро отримують дипломи, подяки та цінні подарунки.

«Конкурс цього року визначальний і має свої особливості. Зокрема, у свій 10-тий  ювілейний рік конкурс  проводиться за  жорстких умов карантину. Між тим, діти Миколаївщини цьогоріч  приділили більше уваги до конкурсу. Кількість малюнків, що надійшла до Управління Держпраці у Миколаївській області, зросла на 40 % у порівнянні з попереднім роком.  Цей факт не може не радувати.  Рівень здібностей дітей, у тому числі постійних учасників конкурсу, щороку зростає. Продовж  10 років учасники з Миколаївщини не один раз здобували перемогу в фіналі конкурсу. Приємно відзначити, що  вихованці художнього керівника Ігоря Калініченка, зі смт Братське, двічі, у 2016  році та у 2021 році, здобули  перемогу для Миколаївщини… Щиро вітаю всіх учасників конкурсу та висловлюю подяку за вашу творчість, адже  вона є важливим важелем у формуванні культури безпеки праці дорослого населення  Миколаївщини», – Юрій Козловський, начальник Управління Держпраці у Миколаївській області.

Карантинні  обмеження встановили перешкоди для проведення урочистостей  з нагоди Дня охорони праці та нагородження  учасників конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей» на Миколаївщині. Між тим, подарунки дійдуть до кожного. Нагороди буде передано через заклади освіти.