Управління Держпраці розпочало перевірку в структурних підрозділах ПАТ «Укрнафта», розташованих на Миколаївщині

23 червня 2021

23 червня  2021 року  на ПАТ «Укрнафта»  розпочалась планова перевірка додержання вимог законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення.

Захід контролю здійснюється посадовими особами територіальних органів Держпраці під керівництвом посадових осіб Державної служби України з питань праці.

На Миколаївщині заходами контролю буде охоплено 9 виробничих об’єктів, зокрема автозаправні станції розташовані у м.Миколаєві, м.Снігурівка, м.Вознесенську, м.Баштанка, с.Костянтинівка, с.Дорошівка.

В рамках перевірки посадові особи Управління Держпраці у Миколаївській області дослідять питання щодо наявності дозвільних документів на провадження діяльності з виконання робіт та експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки, реалізацію комплексних заходів для досягнення встановлених нормативів та підвищення рівня охорони праці, здійснення контролю роботодавцем за додержанням працівниками правил безпеки під час експлуатації засобів виробництва та проведення робіт,  проведення навчання та перевірки знань з охорони праці працівників, організацію та здійснення періодичних медичних оглядів працівників тощо.

Перевірка  триватиме до 07 липня 2021 року.  За результатами роботи посадовими особами Держпраці буде надана відповідна оцінка роботи служби охорони праці підприємства.