Режим роботи Управління Держпраці у Миколаївській області в період дії карантинних обмежень «червоної зони»

25 жовтня 2021

З 26 жовтня 2021 на Миколаївщині діють карантинні обмеження «червоної зони». З метою мінімізації ризиків та запобігання розповсюдження коронавірусної  інфекції Управління Держпраці у Миколаївській області повідомляє про відновлення жорсткої дії протиепідеміологічних заходів. Зокрема приймання усієї вхідної кореспонденції виключно через скриньку на вході в будівлю та шляхом електронного чи поштового листування.

Консультації з питань дотримання законодавства про працю та охорону праці надаються онлайн.  Отримати індивідуальну онлайн консультацію у посадової особи Управління можна телефоном, а також через направлення електронного листа (контакти) чи  повідомлення у Facebook.

Перш ніж безпосередньо звертатися із запитаннями до фахівців Управління рекомендуємо ознайомитися з інформаційно-роз’яснювальними матеріалами, розміщеними на сайті Управління у розділі «Запитання/Відповіді».

Водночас нагадуємо, що Конституція України надає  право направляти до органів державної влади індивідуальні чи колективні письмові звернення. Дізнатися про  вимоги щодо оформлення звернення до Управління Держпраці у Миколаївській області можна на сайті Управління у  підрозділі «Звернення громадян» розділу «Громадянам» чи за номером телефону – (0512) 24-01-41.