До Управління Держпраці надійшли перші малюнки на участь у конкурсі «Охорона праці очима дітей» – 2022

03 грудня 2021

Учні Березанського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Березанської селищної ради першими на Миколаївщині направили свої роботи  на участь у  Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» -2022.

Роботи вихованців Стефанії Чаплигіной, керівника  гурта «Петриківочка», виконані  з натхненням та власноруч. Техніка виконання: гуаш,  кольорові олівці. У своїх роботах юні  художники звертають увагу на заходи  протидії поширенню Covid-19,  виробничі ризики на будівельному майданчику, засоби охорони праці, що має використовувати бджоляр у своїй роботі тощо.

Евеліна Корнієнко свій малюнок «Протидія Covid-19 на робочих місцях та в побуті»   опрацьовувала в колі сім’ї, зокрема з мамою  Оленою і татом Григорієм.  Обрати тему малюнку дівчинці допоміг відеоролик «Епідемія. Прості поради на складні часи».

Зауважимо, що деякі учасники конкурсу виклали світлини своїх робіт у соціальній мережі «Фейсбук», але ще не надіслали малюнки до Управління Держпраці. Щоб побачити обличчя молодих дарувань та їхні роботи, у пошукову стрічку у фейсбуці необхідно ввести  #малюнокОхоронаПраці2022.

Нагадаємо, що метою проведення Конкурсу є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці.

Участь у конкурсі беруть роботи учнів навчальних закладів віком  від 6 до 18 років.

Малюнки учасників Конкурсу з Миколаївщини приймаються до  15 лютого 2022 року за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області, а саме: вул.Маршала Василевського, 40/1, м. Миколаїв, поштовий індекс 54003.