Ювілейна дата колеги: Сергію Джігімону – 65

08 січня 2022

08 січня 2022 року начальнику відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Миколаївській області Сергію Миколайовичу  Джігімону виповнилося 65 років.

У ювіляра  за плечима багаторічний досвід роботи, майже 14 років з нього він присвятив охороні праці. За цей період Сергій Миколайович  приклав чимало зусиль у  підвищення рівня культури охорони праці, забезпечення безпечної експлуатації  систем газопостачання суб’єктами господарювання області.

65-річний ювілей  – це граничний вік перебування на державній службі. Водночас це вік, коли досвід накопичений з роками дає людині інші можливості, зокрема розкривати грані особистості, на які не вистачало до цього часу.

Колектив Управління Держпраці у Миколаївській області висловлює вдячність ювіляру за фаховість у роботі, вміння об’єднувати почуття відповідальності та дружніх взаємин.  Щиросердечно  бажаємо Вам міцного здоров’я, гарного настрою, і хай   кожен Ваш  день буде наповнений  приємними подіями та  зустрічами.