У Херсоні відбулась робоча нарада з регіональним координатором Всеукраїнської програми ментального здоров’я щодо об’єднання зусиль з питань психосоціальної підтримки

26 березня 2024

У Херсоні відбулась робоча нарада з регіональним координатором Всеукраїнської програми ментального здоров’я щодо об’єднання зусиль з питань психосоціальної підтримки.

Під час зустрічі обговорено організацію роботи з питань адвокації психосоціальної підтримки та об’єднання зусиль з метою інформування роботодавців та працівників про переваги запровадження психосоціальної підтримки та вжиття практичних кроків для підтримки роботодавців в її запровадженні.

Також обговорили питання щодо проведення онлайн семінарів для працівників Управління інспекційної діяльності в Херсонській області Південного міжрегіонального управління Держпраці з питань Всеукраїнської програми збереження ментального здоров’я «Ти як?».

Більше інформації про психосоціальну підтримку на робочому місці: https://www.pratsia.in.ua/ilo/psykhosotsialna-pidtrymka-na-roboti.html