Інспекційні рейди в Балтській об’єднаній територіальній громаді: важливість офіційного працевлаштування в умовах воєнного стану

02 липня 2024

Інспектор відділу з питань праці управління інспекційної діяльності в Одеській області Тетяна Лиса взяла участь у рейдах робочої групи з обстеження суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сферах організації харчування, послуг та торгівлі, в Балтській об’єднаній територіальній громаді.

Під час обстежень роботодавцям та працівникам було наголошено на важливих змінах у трудовому законодавстві в умовах воєнного стану. Особливу увагу було приділено перевагам офіційного працевлаштування.

Чому це важливо?
Задекларована праця – це не лише підтримка прав працівників, але й значний внесок у економіку нашої країни. Сплачені податки за кожного оформленого працівника допомагають зміцнювати економіку, особливо у цей непростий час.

Офіційне працевлаштування гарантує соціальні та трудові права, а також сприяє фінансовій стабільності нашої держави. В умовах воєнного стану ці аспекти стають ще більш актуальними.

0.00%
Осталось: