Одещина: тривають заходи інфориаційного характеру з питань безпечного виконання робіт

12 липня 2024

Головним державним інспектором Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Тетяною Скрипниченко проведену технічну консультація на робочих місцях в ТОВ «Зонтик».

Під час заходу присутнім роз’яснено основні вимоги «Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві» від 17.04.2019 № 337, а саме: своєчасне надання повідомлення про нещасний випадок згідно Порядку, створення комісії з розслідування нещасного випадку, терміни проведення розслідування та інше.

Також посадовець нагадала присутнім основні вимоги Правил охорони праці для підприємств громадського харчування. Так із персоналом закладів громадського харчування мають регулярно проводитися інструктажі з питань охорони праці. Всі працівники закладу харчування мають проходити медогляд і мати особові медичні книжки. Медогляд проводиться як при влаштуванні на роботу (попередній медогляд) так і під час роботи (періодичний медогляд).Тільки пройшовши інструктажі і медогляд, ознайомившись з правилами і особливостями роботи в закладі працівники допускаються до роботи.