У Миколаєві продовжується активна робота з підвищення обізнаності роботодавців про важливість запровадження програм психосоціальної підтримки на робочих місцях

15 серпня 2024

Зокрема, у Корабельному відділі державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) відбулася нарада за участю завідувача сектору з питань впровадження та реалізації програм психосоціальної підтримки Наталії Некрасової.

Під час зустрічі було детально обговорено, чому важливо впроваджувати такі програми, особливо у воєнний та післявоєнний період. Учасники обговорили основні елементи програм психосоціальної підтримки, їхні цілі та завдання, а також профілактичні заходи, спрямовані на покращення ментального здоров’я працівників.

Наприкінці зустрічі на інформаційному стенді Корабельного відділу ДРАЦС розмістили методичні рекомендації з питань психосоціальної підтримки та ментального здоров’я, щоб кожен міг ознайомитися з корисною інформацією.

Подібні ініціативи є важливим кроком до створення безпечного та комфортного середовища на робочих місцях, що сприяє збереженню ментального здоров’я у складні часи.