На Миколаївщині під час гри діти засвоїли основні аспекти безпечних подорожей та працевлаштуванню

23 серпня 2024
Сьогодні для дітей працівників нашого управління було проведено цікаву гру “Ліза та її друзі подорожують світом”, яка навчала основам працевлаштування. Під час гри діти дізналися важливі правила: зі скількох років можна працювати, які є умови працевлаштування, чому не можна передавати свої документи стороннім особам та інші аспекти, які важливо знати.
Чому це важливо? Формування правової обізнаності змалку допомагає дітям розвивати відповідальність, критичне мислення та впевненість у власних силах. Це знання не лише допоможуть їм в майбутньому уникнути неприємних ситуацій, а й закладають основу для розвитку відповідальної і свідомої особистості.
Гра розроблена співробітниками програми IOM Ukraine з протидії торгівлі людьми та має на меті інформування у ігровому форматі дітей та підлітків про проблему торгівлі людьми і правила безпечних подорожей. Під час гри ми допомагаємо дітям виробити навички безпечної поведінки у ситуаціях, які потенційно можуть призвести до потрапляння у ситуацію торгівлі людьми.
Крім того, гра також торкається питань толерантності, командної роботи та розвитку лідерських навичок у учасників.
Щиро вдячні нашим партнерам Миколаївський фонд “Любисток” за проведення гри!
0.00%
Осталось: