У м.Первомайську відбулась виїзна інформаційно-навчальна конференція щодо шляхів підтримки малого і середнього бізнесу

14 липня 2017

13 липня 2017 головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Миколаївській області Сергієм Бучко взято участь у виїзній інформаційно-навчальній конференції з підприємцями Первомайського району та області та тими особами, які бажають відкрити власну справу, яка проводилася в рамках виконання заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області на 2017-2018 роки.

Зазначена конференція відбулася за участі представників департаменту економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації, Первомайської райдержадміністрації, Первомайської районної ради, Регіонального фонду підтримки підприємництва у Миколаївській області, Миколаївського регіонального центру підтримки бізнесу, Регіональної ради підприємців при облдержадміністрації, представників банків.

Метою проведення такої конференції стало визначення шляхів підтримки малого і середнього бізнесу з боку держави та органів місцевого самоврядування, банківських установ, пошук можливостей підтримання та економічного розвитку малого і середнього бізнесу та його фінансової стабільності.

Серед інших на заході постала тема щодо необхідності дотримання підприємцями малого і середнього бізнесу вимог законодавства про працю при розширенні свого бізнесу або його створенні, наслідком чого є поява нових робочих місць. А як відомо рушійна сила бізнесу є кошти та люди – кваліфіковані працівники. І якщо наші підприємці забезпечать дотримання трудових прав та інтересів працівників, то й ефективнішою буде їх робота.