Управління Держпраці у Миколаївській області розпочато прийом дитячих малюнків для участі у конкурсі «Охорона праці очима дітей» – 2018

05 грудня 2017

ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці оголошено старт Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» – 2018.

Конкурс проводить у трьох вікових категоріях:

І- віком від 6 до 10 років;

ІІ – віком від 11 до 14 років;

ІІІ- віком від 15 до 18 років.

Конкурс нараховує  два етапи:

І етап- відбіркові регіональні тури. На цьому етапі  учасники надсилають свої роботи до територіальних органів Держпраці (у Миколаївській області – це управління Держпраці у Миколаївській області ). Журі, сформоване управлінням Держпраці у Миколаївській області, обирає  роботи, що посіли І, ІІ та ІІІ місця у кожній віковій групі. Роботи переможців регіонального туру надсилається до  ДП «Редакція журналу охорона праці» для участі у фіналі конкурсу.

ІІ етап – фінал та оголошення переможців. Саме на цьому етапі журі, склад якого затверджує головний редактор ДП «Редакція журналу охорона праці», обирає серед переможців регіональних турів переможців фіналу Конкурсу. Переможців нагороджують цінними подарунками.

Увага! Конкурсні роботи учасників мають висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, детальніше з вимогами та критеріями оцінювання робіт Ви можете ознайомитись у Положенні про проведення Конкурсу за посилання link.

Бажаючі прийняти участь у Конкурсі мають надати до 15 лютого 2017 року свої роботи до Управління Держпраці у Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул.Маршала Василевського, 40/1.