Результати перевірки управлінням Держпраці у Миколаївській області стану охорону праці на ПАТ «ДІКЕРГОФФ ЦЕМЕНТ УКРАЇНА»

15 грудня 2017

На виробничому об’єкті ПАТ «ДІКЕРГОФФ ЦЕМЕНТ УКРАЇНА», а саме на Миколаївській філії «Югцемент», завершено проведення планової перевірки безпечного виконання робіт з виробництва цементу й інших видів будівельних матеріалів.

Під час перевірки було виявлено 47 порушень вимог нормативних актів з охорони праці. Керівництву підприємства винесено припис щодо усунення виявлених порушень щодо переробки корисних копалин,  технічного стану гірничих машин, експлуатації систем газопостачання.

Наразі, підприємством до управління Держпраці у Миколаївській області надано відомості про вжитті заходи щодо усунення виявлених порушень.

Окрім заходів контролю фахівцями Держпраці у Миколаївській області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед персоналу підприємства. До працівників підприємства доведено вимоги  правил безпечного ведення робіт, а також наведено  приклади розвитку мотивації до участі у виявленні та усуненні небезпечних факторів виробництва.