Увагу громади Кривоозерщини сфокусовано фахівцями управління Держпраці у Миколаївській області на переваги офіційного працевлаштування

15 січня 2018

Нещодавно інспектори праці управління Держпраці у Миколаївській області провели інформаційний захід з працездатним населенням Кривоозерського району та соціальними працівниками управління соціального  захисту  населення  Кривоозерської райдержадміністрації. Присутнім було розкрито актуальну тему сьогодення –  належне оформлення  трудових відносин з найманими працівниками.

Зазначалось, що інформаційні заходи управління Держпраці у Миколаївській області мають за мету перезавантажити ставлення громадян до формування трудових відносин. Зазначений процес реалізується через регулювання поведінки учасників трудових взаємовідносин в рамках чинного законодавства про працю.

Присутнім було представлено результати роботи районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, зокрема роботу зі збору інформації про факти незадекларованої праці, дані аналізу причин і наслідків нелегальної виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Розкрито заходи управління Держпраці у Миколаївській області  направлені на додержання державних гарантій в оплаті праці, недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати та залучення до роботи працівників без оформлення трудового договору.