Управління Держпраці у Миколаївській області звертає увагу на заходи щодо профілактики виробничого травматизму у холодну пору року

16 січня 2018

За повідомленням Миколаївського обласного центру з гідрометеорології  на території області 16-17 січня часом сніг та дощ. Температура 16 січня вночі 7-12° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, 17 січня вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

У зв’язку з погіршенням погодних умов  управління Держпраці у Миколаївській області звертає увагу суб’єктів господарювання на необхідності організації та проведення заходів направлених на:

 утримання в належному стані територій, будівель та споруд, інженерних мереж відповідно до діючих стандартів, норм і правил з охорони праці;

своєчасну організацію роботи з прибирання снігово-льодяних утворень з дахів будівель та споруд;

забезпечення наявності необхідного для прибирання снігу і льоду ручного інвентарю та достатнього запасу матеріалу для посипання (піску, шлаку).

Задля профілактики виробничого травматизму в холодну пору року необхідно через проведення позапланових інструктажів з охорони праці сконцентрувати увагу працівників підприємств, установ та організацій на вимогах безпеки та особистої обережності під час руху на території підприємства.