Ряди інспекторів праці Миколаївщини поповнюються: посвідчення інспекторів праці отримали ще дві посадові особи

02 лютого 2018

Перший заступник начальника управління  Держпраці у Миколаївській області Яна Скуратовська вручила посвідчення інспекторів праці уповноваженій посадовій особі Очаківської міської ради та посадовій особі управління Держпраці у Миколаївській області

Посвідчення інспектора праці надало можливість  посадовим особам реалізувати  повноваження щодо  здійснення (відповідно до посадових обов’язків) заходів контролю за додержанням законодавства про працю.

«Ви завжди можете звернутися за консультацією щодо суперечливих питань та різних аспектів застосування законодавства про працю до мене особисто та заступників начальника відділу нагляду  за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Миколаївській області. Ми завжди готові підтримати Вас та радо поділимось знаннями». – зазначила Яна Скуратовська, під час урочистого представлення колег  посадовим особам управління Держпраці у Миколаївській області.

  Повну інформацію щодо виданих посвідчень інспектора праці уповноваженим особам виконавчих органів міських рад міст обласного значення та сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад у Миколаївській області можна перевірити на сайті Державної служби України з питань праці у розділі «Здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю», підрозділах «Інформація про службові посвідчення інспекторів праці Держпраці» та «Інформація про службові посвідчення інспекторів праці органів місцевого самоврядування» у вкладці «Миколаївська область» або за телефоном (044) 288-10-00.