6-8 червня 2018 року в м.Києві відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Охорона праці -2018»

23 березня 2018

Управління Держпраці у Миколаївській області запрошує представників органів виконавчої влади, міжнародних експертів, спеціалістів з охорони праці провідних підприємств, представників сертифікаційних установ, науковців до участі у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Охорона праці -2018».

Конференція присвячується таким питанням:

  • управління ризиками в системах менеджменту безпеки та гігієни праці;
  • зміни в законодавчому полі України, щодо атестації робочих місць та проведення медоглядів;
  • отримання дозволів;
  • стрес на робочому місці;
  • іншим актуальним питанням ОП для керівників та фахівців з ОП.

У конференції очікується участь фахівців з ОП з європейських країн. Досвідом у царині управління ризиками поділяться передові підприємства України. Конференція передбачає проведення пленарних і секційних засідань, круглого столу, практичних тренінгів.

Організатор: ДП «Редакція журналу «Охорона праці».

За сприяння: Державної служби України з питань праці, Міжнародної організації праці, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України, Інституту медицини праці НАМН України.

Місце проведення: готель «Братислава» вул.Малишка, 1, м.Київ.

Дата проведення: 6-8 червня 2018 року .

В рамках програми заходу відбудеться нагородження лідерів у сфері управління ризиками за рейтингом журналу «Охорона праці» у двох номінація: серед підприємств і за особистий внесок.

Детальніше про реєстрацію учасників та про Конференцію можна ознайомитись на сайті журналу «Охорона праці»: http://ohoronapraci.kiev.ua.