У Доманівській РДА відбулося розширене засідання районної соціально – економічної ради

05 вересня 2018

На засіданні районної  соціально – економічної ради  підводились підсумки виконання Генеральної, галузевих, обласної та районної угод з соціально – економічних питань за І півріччя 2018 року.

У заході взяли участь представники управління Держпраці у Миколаївській області, управління соціального захисту населення Доманівської райдержадміністрації, Доманівської районної філії Миколаївського ОЦЗ, Доманівського районного відділу ДРАЦСГТУЮ у Миколаївській області, Врадіївського відділення Управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у  Миколаївській області.

Учасники засідання  розглянули інформацію про стан охорони праці та профілактику виробничого травматизму в районі.

Окремої уваги було приділено обговоренню роботи, що проводиться   у напрямку  сприяння зайнятості безробітних із числа демобілізованих військовослужбовців Доманівського району.

По вищезазначених питаннях  прийняті відповідні рішення, надані доручення та встановлені терміни їх виконання. Серед рішень засідання районної  соціально – економічної ради було визначено коло заходів, пов’язаних з додержанням трудових прав учасників АТО.