Посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області привітали працівників ПАТ «Миколаївгаз» з 55-річчям господарської діяльності

07 вересня 2018

7 вересня, працівники ПАТ «Миколаївгаз» відзначають подвійну подію – свій 55-річний ювілей, який збігся зі святкуванням Дня працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості.

Під час урочистостей було відзначено історичне минуле підприємства, заслуга розвитку якого пов’язана з діяльністю працьовитих та талановитих людей.

Під час заходу зазначалось, що забезпечення безпечної і безаварійної роботи газорозподільної системи області – це головне завдання ПАТ «Миколаївгаз». Тому з метою поліпшення знань, відпрацювання навичок і відточування майстерності підприємство співпрацює з державними органами. Щорічно працівники ПАТ «Миколаївгаз» беруть участь в різних конкурсах професійної майстерності. Головною метою участі в таких конкурсах є перевірка рівня готовності до роботи, швидкості реагування на складні ситуації.

Привітання від колективу та керівництва управління Держпраці у Миколаївській області  працівникам ПАТ «Миколаївгаз» висловив начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління Держпраці у Миколаївській області .

Багато теплих і добрих слів в адресу високопрофесійного колективу було сказано кожним з виступаючих. Свято завершилося  виступом дитячих колективів.

Керівництво ПАТ «Миколаївгаз»  висловило слова вдячності всім, хто завітав на свято за добрі слова у вітальних адресах.

*Додатково: Історія ПАТ «Миколаївгаз» бере свій початок в 1963 році, коли була створена виробничо-експлуатаційна контора «Миколаївгаз». На сьогоднішній день ПАТ «Миколаївгаз» обслуговує 8739 км газопроводів по всій Миколаївській області. Клієнтами компанії є  348 тисяч побутових споживачів природного газу. Більше 1,5 тисяч співробітників щодня натхненно трудяться для створення тепла і комфорту в будинках жителів області.