Круглий стіл зі складання плану спільних заходів направлених на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення

22 жовтня 2018

 22 жовтня 2018 року відбувся круглий стіл за участю посадових осіб управління Держпраці у Миколаївській області, управління податків та зборів з фізичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області, Миколаївського відділу податкового супроводження підприємств Одеського управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби, Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Під час заходу зазначалось, що інформаційно-роз’яснювальна робота, яка проводилась на Миколаївщині територіальними органами Держпраці, ДФС та представництвом Пенсійного фонду, сприяла збільшенню кількості застрахованих осіб. Водночас, за даними аналітики та моніторингу викорінення тіньової зайнятості потребує активізації проведення заходів контролю, у тому числі й спільних.

За підсумками круглого столу було  визначело коло критеріїв, за основі яких будуть обиратися суб’єкти господарювання, зокрема великі платники податків, для проведення заходів контролю, направлених, у тому числі на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 р. №649-р.