Укладено договір про довгострокове співробітництво між управлінням Держпраці у Миколаївській області та Національним університетом кораблебудування ім.адм.Макарова

09 листопада 2018

Проходження ознайомлювальної та загальної практики студентів ІІ та ІІІ курсів спеціальності «Право» з метою здобуття навичок щодо трудових прав та гарантій працівників для подальшого їх застосування у професійній діяльності. Зазначене стало предметом договору про довгострокове співробітництво між управлінням Держпраці у Миколаївській області та Національним університетом кораблебудування ім.адм.Макарова

Практика є обов’язковим елементом навчального процесу. Студенти, які вже отримали кваліфікаційний рівень, проходячи практику під безпосереднім керівництвом фахівців управління Держпраці у Миколаївській області здобудуть знання, які  принципово різниця від  лекційних.

Для того, щоб здобути відмінну  оцінку  студенти  мають прикласти чимало зусиль. Активна участь студента у безпосередньому розгляді актуальних питань громадян, за розв’язанням  яких вони  звертаються за допомогою до фахівців управління Держпраці у Миколаївській області, моніторинг вимог чинного законодавства  щодо їх  правового врегулювання, надання дієвих пропозицій у напрямку відновлення порушених трудових прав працівників. Саме за такими критеріями оцінюватимуть  практику студентів.

Безумовно, метою практики в управлінні Держпраці у Миколаївській області  є  досягнення істинного значення щодо прав, обов’язків сторін трудових відносин та  дотримання їх у житті.