На старт! Увага! Руш! Оголошено старт Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2019

12 листопада 2018

ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці оголосило старт  Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» – 2019.

Мета Конкурсу – привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці.

Учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 18 років.

Конкурс складається з двох етапів:

І етап Конкурсу: листопад 2018 року – лютий 2019 року: відбіркові регіональні тури. На цьому етапі  учасники надсилають свої роботи до територіальних органів Держпраці (у Миколаївській області – це управління Держпраці у Миколаївській області ). Журі, сформоване управлінням Держпраці у Миколаївській області, обирає  роботи, що посіли І, ІІ та ІІІ місця у кожній віковій групі. Роботи переможців регіонального туру надсилається до  ТОВ «Редакція журналу охорона праці» для участі у фіналі конкурсу;

ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2019 року: фінал та оголошення переможців. Саме на цьому етапі журі, склад якого затверджує головний редактор ДП «Редакція журналу охорона праці», обирає серед переможців регіональних турів переможців фіналу Конкурсу.

Переможців І та ІІ туру буде нагороджено цінними подарунками.

Додаткова інформація про умови конкурсу за посиланням.

Увага! Бажаючі прийняти участь у Конкурсі мають надати до 15 лютого 2019 року свої роботи до Управління Держпраці у Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв,  вул.Маршала Василевського, 40/1.