05 вересня – День підприємця

05 вересня 2021

У першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, в Україні відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, розв’язанні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Підприємництво є рушійною силою економіки держави. Цю тезу підтверджує практичний досвід України та інших країн. Без діяльності підприємництва важко уявити існування нашого суспільства. Представники підприємництва  енергійні, сміливі люди, вони  організують власну справу та сприяють створенню нових робочих місць, поповненню бюджетів і, відповідно, соціальній стабільності у суспільстві.

Обмежувальні карантинні заходи, введені для боротьби із поширенням пандемії, стали справжнім викликом  для підприємницького сектору. В умовах економічної нестабільності, втім як і завжди,  суб’єктам доводиться  швидко прилаштовуватись до змін на ринку, економічних і політичних перетворень в державі.

З нагоди свята колектив Управління Держпраці у Миколаївській області вітає всіх підприємців. Нехай усі ваші задуми будуть успішними. Щиро бажаємо вам вигідних пропозицій від партнерів, позиції лідера на ринку здорової конкуренції,  користі від втілених ідей та високого достатку, який зможе забезпечити чудове і щасливе життя в незалежній Україні.