15 рудня – День працівників суду

15 грудня 2021

День працівників суду України відзначається щорічно 15 грудня. Це професійне свято було встановлено Указом Президента України  від 8 грудня 2000 року на честь усіх працівників галузі правосуддя країни.

Ефективна діяльність судової системи — це важливий фактор розвитку нашої країни на шляху творення громадянського суспільства, становлення України як демократичної правової держави.  Держава не може існувати без тих, хто забезпечує справедливість у суспільстві. На працівників суду  покладено особливу відповідальність за підвищення авторитету та довіри суспільства до судової гілки влади, захист прав і свобод людини.

З нагоди свята колектив Управління Держпраці у Миколаївській області щиро вітає всіх, хто своєю відданою працею на судовій ниві примножує кращі традиції українського суспільства, виконує свої обов’язки задля встановлення законності, справедливості, захисту прав людини. Нехай у ваших родинах завжди панує мир і злагода, щастя, добробут і благополуччя. Міцного здоров’я, терпіння і витримки у вашій відповідальній справі та натхнення для нових звершень.