17 жовтня – День працівників харчової промисловості

17 жовтня 2021

Сьогодні не можна уявити наше життя без продуктів харчування, створених руками працівників харчової промисловості.

День працівників харчової промисловості виник у 1966 році і святкується у третю неділю другого осіннього місяця. Відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента України  від 8 серпня 1995 року.

Харчова промисловість України — це тисячі великих, середніх та малих підприємств різної форми власності. Завдяки їм на полицях магазинів панує таке розмаїття соків та напоїв, м’ясних і молочних продуктів, олії та круп, хлібобулочних виробів, консервів, солодощів тощо.

З нагоди свята колектив Управління Держпраці у Миколаївській області щиро вітає всіх, хто  забезпечує нас смачною й здоровою їжею, хто тільки опановує професію харчової галузі, хто навчає студентів і досліджує якість продуктів. Бажаємо  вам миру і злагоди, професійних успіхів і нових звершень. Нехай кожен день приносить вам нові здобутки та досягнення. Хай всі ваші задуми втілюються у життя на радість вашим родинам, на благо розквіту країни.