21 листопада – День працівників сільського господарства

21 листопада 2021

День працівників сільського господарства відзначається в Україні згідно з Указом Президента № 428/93 від 07.10.93 р. щорічно у третю неділю листопада. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з перероблення сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих  підприємств і організацій агропромислового комплексу  України.

Аграрна галузь є флагманом економіки нашої країни, однією з найпріоритетніших для внутрішніх і зовнішніх інвестицій. Підприємства галузі  формують економічний та соціальний фундамент нашої країни, забезпечуючи понад 14 відсотків валового внутрішнього продукту України та понад третину валютних надходжень до державного бюджету.

З нагоди професійного свята колектив Управління Держпраці у Миколаївській області вітає усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі та у місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Бажаємо всім аграріям наснаги, якісних врожаїв,  нових професійних досягнень та успіхів у роботі. Нехай кожен день буде насичений приємними подіями та щедрими здобутками.