Активна участь молоді у семінарі-тренінгу на Одещині: перспективи профспілкового руху

07 серпня 2024
Нещодавно члени профспілкової організації Південного міжрегіонального управління Держпраці взяли активну участь у семінарі-тренінгу «Реалії та перспективи молодіжного руху в Профспілці» на Одещині. Захід проводився в рамках проєкту «Розширення прав і можливостей молодих працівників профспілкового руху України» за ініціативи Професійної спілки працівників державних установ України, Профспілки державних службовців Швеції Fackforbundet ST та Молодіжної ради Професійної спілки працівників державних установ України.
 
Під час семінару учасники ознайомилися з особливостями колективно-договірної роботи на сучасному етапі, а також дізналися про міжнародний досвід профспілкової діяльності та можливості залучення молоді до роботи в профспілках на місцевому рівні.
 
Учасники тренінгу здобули цінні навички коректного спілкування та взаємодії з людьми з інвалідністю, а також основи мінної безпеки «10 кроків до життя». Цей захід став важливим кроком у розвитку молодіжного профспілкового руху та підвищення компетентності молодих працівників.