Безпека праці це обов’язок кожного

26 квітня 2024

У Миколаєві представники Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у засіданні круглого столу спільно з фахівцями Головного управління Пенсійного Фонду України в Миколаївській області за ініціативи АТ «Миколаївобленерго».

Під час засіданні начальник міжрегіонального управління Роман Возняк привітав присутніх з Всесвітнім днем охорони праці та розповів детальніше про важливість проведення відповідних заходів для мінімізації небезпечних робочих середовищ.

Значну частину заходу присвячено обговоренню забезпечення належних умов роботи для працівників енергетичної галузі. У своєму виступі фахівці Держпраці звернули велику увагу на дотримання правил охорони праці. Обговорено вплив зміни клімату та військового стану в країні на сферу охорони праці.

Представники АТ «Миколаївобленерго» поділись своїм досвідом організації належних умов праці. Окремо під час зустрічі зупинились на питані впровадження психосоціальної підтримки на робочих місцях для працівників. Адже, ментальне здоров’я є ключовою частиною у формуванні безпечного робочого середовища.

Щиро вдячні за запрошення та спільну мету у забезпечені належних умов праці.