Всесвітній день охорони праці у АТ “Миколаївгаз”

26 квітня 2024


Фахівці Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці спільно з представниками Головного управління ПФУ в Миколаївській області та Служби охорони праці промислової безпеки, охорони навколишнього середовища та цивільного захисту, взяли участь у засіданні до Дня охорони праці.


Під час засіданні начальник міжрегіонального управління Роман Возняк розповів про діяльність державної установи в умовах воєнного стану. Очільник закликав присутніх дотримуватись правил безпеки під час виконання робіт, наголосивши, на тому, що безпека життя — справа кожного.


Головною частиною заходу стало нагородження переможців дитячого конкурсу малюнків «Мистецтво, що рятує життя». Популяризація культури охорони праці серед молодшого покоління є необхідністю для подальшого створення належного менталітету у суспільстві.


На зустрічі фахівцями управління особливу увагу приділено питанням безпечного робочого середовища та недопущення нещасних випадків під час трудової діяльності.


Дякуємо за запрошення та позитивні емоції, щиро сподіваємось на подальшу співпрацю у вирішенні важливих питань сфери охорони праці.