«Червоний» та «помаранчевий» рівні епідемічної небезпеки, встановлені на Миколаївщині, не перешкоджають проведенню інформаційної кампанії Держпраці

05 листопада 2020

На Миколаївщині триває інформаційна кампанія Держпраці щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин у сфері транспорту та кур’єрської діяльності.

Організатор заходів на Миколаївщині: Управління Держпраці у Миколаївській області.

Форма проведення кампанії: дистанційна та  шляхом безпосереднього відвідування суб’єктів господарювання із обов’язковим дотриманням протиепідемічних вимог.

Види заходів: відеоконференції, селекторні наради, направлення листів, телефонний зв’язок, у тому числі конференц-зв’язок, поширення роз’яснень на сайтах об’єднаних територіальних громад та райдержадміністрацій області, інформування суб’єктів господарювання через засоби масової інформації, зустрічі з роботодавцями та працівниками.

Цільова аудиторія: суб’єкти господарювання, що провадять діяльність з  пасажирських та вантажних автомобільних, залізничних, морських, річкових, авіаційних перевезень, надання кур’єрських та логістичних послуг, а також підприємства, які у своєму складі мають транспортні структурні підрозділи.

Очікуваний результат: забезпечення дотримання вимог законодавства про працю суб’єктами господарювання усіх форм власності, викоренення незадекларованої праці, збільшення кількості соціально захищених працівників, забезпечення реалізації трудових прав та гарантій громадянами.