Держпраці та Проєкт ЄС-МОП підтримали дві номінації «Виходь на світло — декларуй працю!» та «Працюй безпечно — збережи життя й здоров’я» в межах 16-го Українського студентського фестивалю реклами

22 вересня 2021

«Виходь на світло – декларуй працю!», «Працюй безпечно – збережи життя й здоров’я» – дві номінації на кращі креативні роботи підтримують у цьому році Держпраці та Проєкт ЄС-МОП в межах 16-го Українського студентського фестивалю реклами.

Цілями партнерства в рамках творчого конкурсу є сприяння підвищенню обізнаності щодо проблеми незадекларованої праці в Україні; формування базового рівня розуміння проблеми студентською молоддю незадекларованої праці; підвищення рівня культури у сфері безпеки праці; формування превентивної культури.


«Ми прагнемо, щоб якомога більше нинішніх і майбутніх працівників та роботодавців знали про проблему незадекларованої праці в Україні та усвідомлювали важливість безпеки й здоров’я на роботі. Діти та молодь – це наше майбутнє! … Сподіваюся, що цей Фестиваль стане черговим кроком до розуміння важливості декларування праці та підвищення рівня культури у сфері безпеки праці» – зазначив т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко.

Запрошуємо до участі студентів вищих навчальних закладів!

Більше про номінації

Джерело: Держпраці