Дошкільнята передали до Управління Держпраці малюнки на участь у Конкурсі «Охорона праці очима дітей»

29 грудня 2020

Напередодні зимових свят для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»-2021 (далі – Конкурс) до Управління Держпраці у Миколаївській області надійшли малюнки дітей старшої групи закладу дошкільної освіти № 17. м.Миколаєва.

Представник закладу розповіла, що робота над малюнками розпочалась одразу як було отримано повідомлення про Конкурс.  Малеча опрацьовувала роботи разом з батьками. Сімейні тандеми показали гідний результат – інформаційно насичені роботи у яскравому виконанні. Перед тим як потратити до Управління  роботи пройшли критичну оцінку щодо дотримання тематичних  вимог. За результатами  відбору на участь  у конкурсі направлено 2 роботи, а саме: Ігоря Шамборського, Поліни Скринік.

«Здобувати знання та навички, формувати власне ставлення до охорони праці. Саме на це покликано проведення  Конкурсу. Обмін ідеями між дітьми та батьками щодо зображення сюжету малюнку є елементами розвитку критичного мислення, етапом  аналізу виробничих ризиків, притаманних трудовій діяльності дорослих. Прийняття малюнків для участі у Конкурсі триватиме до 15 лютого 2021 року, тож ті хто не до кінця  обміркував тему конкурсу мають час на створення нових шедеврів. Будемо раді роботам всіх учасників», –  відзначила Яна Скуратовська, перший заступник начальника Управління Держпраці у Миколаївській області.