Фахівці управління Держпраці у Миколаївській області на нараді у відділі освіти Первомайської райдержадміністрації Миколаївської області визначили взаємозв’язок гідних умов праці та досягнення загальної мети освітньої діяльності

04 жовтня 2017

Напередодні Дня учителя у відділі освіти Первомайської райдержадміністрації Миколаївської області відбулась нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів щодо системного підходу до управління охороною праці та створення безпечних умов життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу.

Участь у нараді прийняли посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області та Первомайського управління соціального захисту населення.

Під час зустрічі мова йшла про шляхи розв’язання складної задачі, яка стоїть перед керівниками навчальних закладів, а саме підвищення рейтеру виховної діяльності серед закладів освіти за умови створення належних та безпечних умов праці для усіх учасників навчально-виховного процесу .

Присутнім було повідомлено, що забезпечення здорових, безпечних умов праці, попередження травматизму учасників навчально-виховного процесу буде успішним за умови змістовної і цілеспрямованої організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Зазначена робота повинна стимулювати кожного учасника сприяти збереженню власного життя та здоров’я, а також життя та здоров’я оточуючих.

Підбиваючи підсумки зустрічі, заступник начальника відділу нагляду в АПК та СКС управління Держпраці у Миколаївській області Олег Глуховський зазначив, що гідні умови праці є важливим стимулом для підвищення професійного рівня співробітників загальноосвітніх навчальних закладів, тобто передумовою досягнення  загальної мети навчального закладу – успішного становлення і розвитку підростаючої особистості.