Фаховий погляд посадових осіб управління Держпраці у Миколаївській області на результати атестації робочих місць за умовами праці на комунальних підприємствах Маложенівської сільської ради

14 вересня 2017

Приводом   для   звернення   до   управління  Держпраці у Миколаївській області голови Маложенівської сільської ради Єланецького району Миколаївської області Тетяни Козуб стало регулювання питання відносин між роботодавцем і працівниками у галузі реалізації прав на здорові й безпечні умови праці, пільги і компенсації залежно від умов праці.

Сільській голова ініціювала проведення у комунальних закладах сільської ради атестації робочих місць за умовами праці. Проте, професійна  консультація ніколи не зашкодить, вважає Тетяна Козуб. Тому, до управління Держпраці у Миколаївській області направлено матеріали проведеної атестації робочих місць за умовами праці на комунальних підприємствах сільської ради для проведення  аналізу їх відповідності вимогам нормативно-правових актів з питань атестації робочих місць за умовами праці.

Розглянувши документи, посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області дійшли висновку, що члени комісії з атестації робочих місць за умовами праці Маложенівської сільської ради приклали ряд зусиль для проведення якісної атестації робочих місць за умовами праці на комунальних підприємствах Маложенівської сільської ради. У наданих матеріалах враховані усі обов’язкові чинники впливу умов та характеру праці на здоров’я працівників, а також містяться данні заходів щодо покращення умов праці і оздоровлення працівників.