Гордість краю. Два підприємства з Миколаївщини стали переможцями Всеукраїнського огляду-конкурсу на присвоєння звання „Краще підприємство з охорони праці” за результатами роботи у 2017 році

16 листопада 2018

22 листопада 2018 року у Міжнародному центрі культури і мистецтв Профспілок України відбудеться церемонія нагородження переможців Всеукраїнського огляду-конкурсу на присвоєння звання „Краще підприємство з охорони праці” за результатами роботи у 2017 році. Нагороди переможцям Всеукраїнського огляду-конкурсу, а саме Диплом переможця та статуетку, вручатиме Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега.

За результатами проведення фіналу Всеукраїнського огляду-конкурсу                         із 29 учасників перемогу здобули 11 підприємств, серед яких 2 підприємства з Миколаївщини.

Призове місце у категорії «до 250 працівників» у номінації «Виробництво товарів та надання послуг для населення» посіло ТОВ «Кривоозерська харчосмакова фабрика».

Призове місце у категорії «від 250 працівників» у  номінації «Виробництво продовольчих товарів» посіло Приватне сільськогосподарське підприємство «Агрофірма «Роднічок».

Нагадаємо: Конкурс створено з метою заохочення керівників підприємств за  активну  роботу, спрямовану  на реалізацію вимог законодавства про охорону праці, впровадження комплексного та системного підходу до створення безпечних і належних умов праці, зменшення ризиків виробничого травматизму, професійних захворювань та аварій на підприємствах.