Юні художники Миколаївщини отримали нагороди за активну участь у конкурсі «Охорона праці очима дітей»-2021 та подарунки з нагоди Дня захисту дітей

01 червня 2021

01 червня 2021 року, у День захисту дітей, в Управлінні Держпраці у Миколаївській області відбулось нагородження учасників фіналу  Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2021» з Миколаївщини.

Юрій Козловський, начальник Управління Держпраці у Миколаївській області, висловив слова вдячності  дітям за внесок зроблений у привернення уваги громадськості до питань охорони праці та активну участь у конкурсі.

Приз від організатора конкурсу – ТОВ  «Редакція журналу «Охорона праці» – отримала  Ірина Колісниченко, учениця Братського ЗЗСО І-ІІІ ст., яка посіла ІІ місце в ІІІ віковій групі фіналу Конкурсу.

Андрій Усатенко, учень Каравелівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мішково-Погорілівської сільської ради,  та Єлизавета Запотоцька, учениця Мішково-Погорілівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату   І—ІІІ ступенів Миколаївської обласної ради, нагороджені заохочувальними призами спеціальної номінації «Використання засобів індивідуального захисту органів дихання під час проведення гірничих робіт» від компанії DEZEGA.

Учасники конкурсу, які взяли участь в урочистостях, отримали додаткові подарунки від начальника  Управління Держпраці у Миколаївській області з нагоди Дня захисту дітей.