Керівнику ТОВ «ЕНЕРГОКОМФОРТ» нагадали про вимоги безпечної організації робіт працівників сервісних служб підприємства

22 червня 2020

В рамках заходів щодо  недопущення виробничого травматизму відбулася зустріч  фахівців відділу нагляду в машинобудування та енергетиці Управління Держпраці у Миколаївській області та  керівника ТОВ «ЕНЕРГОКОМФОРТ».

Під час зустрічі  посадові особи Управління акцентували увагу на тому, що Товариство пропонує своїм клієнтам сучасні електротовари  зі зручними функціями авторегулювання. Це своєю чергою вимагає наявності у працівників Товариства чималих знань щодо експлуатації обладнання, безпечних методів роботи під час установки та пусконалагоджувальні електротехніки, особливостей обслуговування та ремонту електротехніки.

Учасники зустрічі обговорили питання щодо:

  • своєчасності проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, особливо в частині знання вимогам «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»;
  • оновлення інструкцій з охорони праці щодо безпечних методів виконання робіт;
  • залучення до виконання робіт достатньої кількості працівників, які мають необхідний допуск з електробезпеки та знання з питань охорони праці щодо безпечного  використання електроінструменту, виконання робіт на висоті тощо.

Наприкінці зустрічі керівнику Товариства були презентовані ілюстративні матеріали Держпраці з питань  охорони праці.